Wij zijn gespecialiseerd in elektro technisch installaties van zowel woningbouw als utiliteit. Vektra is ervaren in het installeren van domotica.

Domotica is het toepassen van intelligente elektro techniek in en om uw huis. Het kunnen eenvoudige opstellingen zijn, zoals een (garage)deur die automatisch opent en sluit als men ze nadert, of de verlichting van de hal die automatisch aanflitst als er aangebeld wordt. Deze toepassingen worden steeds uitgebreider en verhogen het woongenot. Meer informatie over Domotica leest u hier.

Daarnaast kan Vektra u uitgebreid informeren over energiezuinige verlichting.

Ook hebben wij een jarenlange ervaring in de agrarische sector. U kunt daarbij denken aan complete elektronische installaties van diverse soorten stallen.

Elektra in  nieuw, aan of verbouw.

Als uw huis casco wordt opgeleverd, dan kunt u veel zelf doen, als u een beetje handig bent. Voor elektra heeft u echter een vakman nodig, die gecertificeerd is.

Wij hebben jaren lange ervaring in het veilig installeren van alle elektra in nieuwbouw of bestaande bouw. U kiest zelf uw eigen stijl en alles wordt voor u geregeld. Van design schakelaar tot klassieke materialen. Alles op installatie vlak is mogelijk.