Domotica ( huisautomatisering) is een nieuwe manier om uw huiselijke apparaten te bedienen. Bij Domotica draait het niet alleen om de integratie van techniek en  bediening in de woning, maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning. U kunt vanaf uw “luie” stoel apparaten bedienen, zoals licht, airco en verwarming met uw smartphone of tablet. U heeft een betere en efficiëntere zicht op uw energie verbruik.

Maar Domotica kan nog veel meer.

In uw badkamer bijvoorbeeld.

  • Waterkranen die openen als u uw handen wilt gaan wassen. En stopt automatisch als u uw handen weghaalt. Dit bespaart water, en uw kranen blijven schoon.
  • Automatisch doorspoelen van toilet en eventueel reiniging van de toiletbril als de gebruiker is opgestaan.

Als beveiliging.

  • Het openen en sluiten van sloten
  • Inbraakalarm
  •  Het in werking stellen van sprinkler op basis van rookmelders. Of het alarmeren van brandweer of bewakingscentrale bij brand of rookalarm.

 

 

 

Vektra installaties heeft inmiddels een ruime ervaring in het installeren van Domotica. Wij gaan samen met u bekijken wat uw wensen zijn, en geven ook advies naar de verschillende mogelijkheden.

Als u onderweg bent naar huis, kunt u al diverse apparaten aanzetten. U komt thuis in een heerlijke warme woning, en misschien staat de koffie dan ook wel klaar!

Kortom u zult meer tijd overhouden voor de leuke dingen van het leven. Voor de veiligheid en comfort zorgt Vektra, u kunt lekker genieten van uw familie, na een dag hard werken.